Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jaf în stil italian (2003)
HD

Jaf în stil italian (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Italian Job
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Mos Def, Donald Sutherland, Charlize Theron, Jason Statham, Edward Norton, Mark Wahlberg, Seth Green
  • Regie: Gary Gray
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 01:29
70
0
Ce poate fi mai bun decât să fii la Paris și să fii îndrăgostit? Doar să fii în Veneția și să nu fii îndrăgostit. Cu toate acestea, personajele principale ale filmului - onoratul agent de securitate John Bridger (Donald Sutherland) și tânărul și promițătorul criminal Charlie Crocker (Mark Wahlberg) - sunt și ei îndrăgostiți. În bani. Amândoi sunt tâlhari profesioniști. Ei bine, știi, genul de hoți pentru care nu contează nici rezultatul, ci procesul în sine. În plus, bărbații sunt un tip rar de „criminali nobili” care nu jefuiesc pe oricine. Doar ceva foarte, foarte valoros, aparținând fie statului (nu va deveni sărac), fie al vreunui ticălos bogat. În afara statului sau a nenorociților bogați, John și Charlie nu ar răni nicio muscă, pentru că sunt onești și nobili. Chiar și în magazine, Charlie plătește aproape întotdeauna pentru produsele pe care le cumpără - la asta vine decența lui zdrobitoare.

Dar să ne întoarcem la Veneția. În acest oraș al canalelor și podurilor, celebrii tâlhari au propriul interes pentru diamante. Aur. O mulțime de lingouri de aur, depozitate și păzite cu grijă într-unul dintre castelele din Veneția. Totuși, John și Charlie cred că dacă colibele înseamnă pace, atunci palatele înseamnă cu siguranță război, așa că cu aceeași grijă cu care venețienii își păzesc aurul, criminalii plănuiesc un jaf.

Desigur, cei doi nu s-au putut descurca singuri cu acest seif. Charlie și John sunt tâlhari ai secolului XXI, care pentru operațiunile lor implică o mulțime de tot felul de dispozitive tehnice și, nu mi-e frică de acest cuvânt, gadget-uri, precum și mai mulți asistenți, fiecare având propriul său funcţie. De exemplu, Handsome Rob (Jason Statham) este un șofer atrăgător care se confruntă cu viraje fără precedent pentru mașini și bărci, viraje derapaj ale axei spate, frânări de urgență și accelerații explozive. Frumos are și un alt talent! El este un spectator renumit. Nicio femeie nu poate rezista unui tip atunci când puntea lui spate derapează. Cu toate acestea, talentul lui sfâșietor nu are nimic de-a face cu strategia jafului. În planul elaborat este loc doar pentru conducerea nesăbuită.

Un alt membru al clubului inimii singuratice este geniul computerelor Lyle (Seth Green). Nu este doar un geniu! El a inventat odată Napster, iar această invenție i-a fost furată în mod flagrant de știi ce este Sean Fanning. În jafuri, Lyle are rolul important de a se conecta la toate computerele, toate telefoanele, semafoarele, comunicațiile, camerele video și așa mai departe, pentru a-i face să facă ceea ce au nevoie John și Charlie. Lyle se descurcă. Hack o rețea telefonică - nu este ca Napster.

Următorul participant este ventilatorul exploziv Left (Mos Def). În tinerețe, a aruncat în aer toalete și școli, iar la vârsta adultă, abilitățile explozive ale lui Left sunt folosite în beneficiul științei. Știința furtului obiectelor de valoare. Only Left poate arunca în aer o ușă în așa fel încât chiar și ușa care este aruncată în aer se va bucura de proces. Cu toate acestea, uneori noaptea, pe ascuns, Left aruncă în aer câteva toalete, ei bine, doar pentru a se bucura de nostalgia tinereții sale.

Iar ultimul membru al brigăzii mazurik este Steve (Edward Norton). El, însă, nu are o profesie clar definită, spre deosebire de Sofer, Hacker și Bomber. Steve este acolo doar pentru a ajuta. Mergeți înainte și înapoi după bere și hamburgeri, intrați într-o clădire și umpleți-o cu explozibili, într-un cuvânt, tipul este pur și simplu nebun. Probabil, acest fapt a condus la faptul că Steve, cu o forță teribilă, ca să spunem așa, a făcut caca în cuibul său natal - a aruncat toată gașca și, în sensul cel mai literal, în apă. Și am aranjat puținul aur ca să nu stea în jur. Steve este un tip foarte economic.

John a murit în acest proces. Charlie a fost șocat: John a murit, iar aurul - la revedere. În plus - au fost trădați în cel mai incredibil de josnic mod. Ce urmeaza? Urmează răzbunarea! Chibzuit și bine pregătit. Fiica lui John, Stella (Charlize Theron) se va alătura răzbunării și se confruntă cu două sarcini: să-și răzbune tatăl și să fie obiectul adorației lui Charlie. Ea este pregătită să îndeplinească ambele sarcini cu toată ardoarea tinereții, prospețimii și farmecului. Desigur, dulcele cuplu va fi ajutat de prieteni de încredere - Driver, Hacker și Exploder. Dar nu Steve. După cum ne amintim, Steve a părăsit jocul. Dar asta nu înseamnă că jocul nu mai este. Jocul continuă. Ne așteaptă șocuri incredibile sub forma unor Mini mașini care se întrec prin astfel de locuri încât este chiar indecent. Dar e amuzant.

HD The Italian Job Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1