Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Între focuri (2006)
HD

Între focuri (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Running Scared (2006)
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Paul Walker, Vera Farmiga, Cameron Bright, Alex Neuberger, Chazz Palminteri, Karel Roden, John Noble, Ivana Milicevic, Johnny Messner, Arthur J. Nascarella și alții
  • Regie: Wayne Kramer
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
18.04.2024, 11:16
35
0
Nu știi niciodată cum s-ar putea decurge viața ta, mai ales dacă ai încălcat legile de mult timp și duci un mod de viață nu în întregime decent. A exista în America, chiar și pentru un cetățean care respectă legea, nu este o sarcină ușoară și fiecăruia îi pasă doar de propria piele. Deci ce ar trebui să-i spunem banditului – traficantului de droguri? Viața lui este o aventură continuă în condiții extreme. Povestea micului criminal Joey arată clar că a face o singură greșeală te poate lăsa nu numai fără un loc de muncă, ci și să-ți pierzi viața. Când o afacere de droguri planificată dinainte merge prost, ofițeri de poliție și oameni importanți din afacerea cu droguri mor, există o singură cale de ieșire - scăparea. Dar în graba lui, Joey pierde arma cu care au fost împușcați mai multe persoane. Trebuie să-l aducem înapoi de la locul crimei. În general, este posibil să faci acest lucru, dar nu și în cazul în care ești monitorizat de o echipă de poliție și de cercuri de gangsteri. Trebuie să fii invizibil. Și vecinul a adăugat combustibil la foc.

HD Running Scared (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)