Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Godzilla Minus One - Gojira -1.0 (2023)
CAM eng

Godzilla Minus One - Gojira -1.0 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
07.01.2024, 20:15
803
0
Sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Pilotul kamikaze japonez Koichi dă dovadă de lașitate și, sub pretextul fals al problemelor tehnice cu avionul, îl aterizează pe una dintre insulele din apropierea Japoniei. Noaptea, pilotul este atacat de un monstru uriaș necunoscut Godzilla, se îmbarcă în avion și apoi își pierde cunoștința. La întoarcerea acasă la Tokyo, Koichi află de moartea familiei sale. Eroul este chinuit de un sentiment de vinovăție pentru că este în viață. El este angajat în dezamorsarea minelor, având grijă de o tânără singură, Noriko Oishi, și de o fetiță, Akiko, care și-a pierdut părinții. Între timp, Statele Unite efectuează teste nucleare, în urma cărora Godzilla suferă o mutație, crește în dimensiune și dobândește putere zdrobitoare sub forma unei raze de căldură.

Monstrul începe să distrugă nave de război și se îndreaptă spre Japonia. Monstrul atacă zona Tokyo unde se află Noriko. Cele mai avansate tancuri japoneze ies să lupte împotriva lui Godzilla, dar raza de căldură lansată de gigant provoacă o explozie nucleară și moartea în masă a oamenilor. Noriko este printre morți, iar Koichi, îndurerat, caută răzbunare. Începe o confruntare disperată între oameni și o fiară agresivă. Pentru a-l distruge pe Godzilla înfuriat, vor fi folosite tot felul de capcane, înșelăciuni și chiar dorința de sacrificiu de sine. Cu eforturi incredibile, monstrul va fi eliminat. Cu toate acestea, învingerea șopârlei uriașe nu va pune capăt acestei povești. Urmărește Godzilla: One Less Movie online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romana. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Godzilla Minus One - Gojira -1.0 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar