Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gazda (2013)
HD

Gazda (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Host (2013)
  • Gen: Romantic, SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt, Chandler Canterbury, Frances Fisher
  • Regie: Andrew Niccol
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.03.2024, 18:35
30
0
Cum va avea loc cucerirea pământului? Expansiunea externă și distrugerea? Nu. Această metodă este probabil prea grosieră. Este mai logic să alegeți opțiuni eficiente care vă permit să utilizați o cantitate minimă de costuri materiale ca atare și să obțineți totuși un rezultat excelent.

Vorbim despre Alien Souls care își propun să preia lumea fără distrugere și război. Sufletul există în afara învelișului material dens. Cu toate acestea, ei sunt extratereștri din spațiul cosmic care au sosit pe Pământ pentru a înlocui mintea umană cu propria lor și astfel să realizeze expansiunea pe Pământ.

În cea mai mare parte, oamenii au murit sau, mai precis, au fost înlocuiți în propriile lor corpuri de extratereștri. Au rămas doar mici firimituri de oameni care nici măcar nu încearcă să reziste, ci pur și simplu, cel puțin încearcă să evite confiscarea propriilor trupuri de către extratereștri.

Tânăra Melanie își primește și ea Sufletul. Un extraterestru se mută cu ea, dar nu apare niciun conflict între ei, iar Sufletul care se stabilește cu Melanie nu acționează împotriva ei într-un mod negativ. Mai mult, ele creează ceva de genul simbiozei. Inițial, Sufletul care s-a mutat cu Melanie trebuia să afle totul despre baza rebelilor și să le predea extratereștrilor, dar situația se desfășoară altfel. Încep să interacționeze între ei.

HD The Host (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)