Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dracula: Povestea nespusă (2014)
HD

Dracula: Povestea nespusă (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dracula Untold (2014)
  • Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Art Parkinson, Charles Dance, Diarmaid Murtagh, Paul Kaye, William Huston
  • Regie: Gary Shore
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 00:14
78
0
Nici cel mai corect și mai inteligent conducător nu este imun la iubire. Ea a fost cea care l-a împins pe prințul transilvanean Vlad Țepeș într-un conflict cu ambasadorii turci, care a escaladat inevitabil într-un război sângeros în care poporul său era sortit să joace rolul victimelor. Armata inamică își va invada pământurile natale în orice zi, iar prințul are o singură cale de a câștiga.
O creatură și mai veche trăiește într-o peșteră străveche. Vechi ca timpul și un vampir foarte puternic, capabil să facă față cu orice număr de inamici. Vlad nu a reușit să-l ademenească lângă el, dar acest monstru i-a dat prințului o parte din puterea lui, iar acest lucru este suficient pentru a împrăștia de unul singur întreaga armată turcească.
Singura dificultate este că tovarășii săi de arme au început să-și privească liderul cu suspiciunea că ar avea relații cu spiritele rele. Îi poți descuraja doar rămânând oameni, dar pentru aceasta este necesar să îndeplinești condiția aproape imposibilă a răului antic și este foarte dificil să faci asta atunci când cei dragi mor în fața ochilor tăi.

HD Dracula Untold (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar