Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Capcana (2013)
HD

Capcana (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Snitch
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Jon Bernthal, Susan Sarandon, Michael Kenneth Williams, Rafi Gavron, Melina Kanakaridis
  • Regie: Ric Roman Waugh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.03.2024, 14:48
40
0
Filmul „ Capcana - Snitch” (2013) este un thriller incitant despre un tată curajos care a decis să-și salveze fiul din închisoare. Un fiu are probleme pentru vânzarea de droguri, iar tatăl său face o înțelegere riscantă cu poliția pentru a evita închisoarea pentru copilul său mic. Acceptă să devină informator și va pătrunde chiar în inima mafiei drogurilor, unde va trebui să interacționeze cu criminali periculoși, să încalce legile și să-și riște constant viața. Dar cu viața fiului său în joc, el este dispus să facă orice pentru a-și proteja viitorul fiului și al familiei sale. Viclenie, intrigi, lupta pentru supraviețuire - toate acestea îi așteaptă pe spectatori în filmul incitant și intens „Informer”.

HD Snitch Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)