Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bumblebee (2018)
HD

Bumblebee (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme 2018, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Dylan O'Brien, Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., John Cena, Jason Ian Drucker, Pamela Adlon, Steven Schneider, Ricardo Hoyos, John Ortiz, Glynn Turman și alții
  • Regie: Travis Knight
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.03.2024, 16:57
68
0
Evenimentele spin-off-ului despre mașina robot galbenă de la Transformers ne duc înapoi la originile universului Bayformers, în 1987. Bumblebee este unul dintre cei mai buni Autoboți, iubit de mulți spectatori în cele cinci părți ale filmului. În acest proiect el va apărea oarecum diferit - serios și nemilos, deoarece în acele vremuri străvechi a existat un război care a dus la distrugerea Cybertron, planeta natală a transformatoarelor. Eroul a luptat și a ajutat oamenii. O fată pe nume Charlie, care lucrează ca mecanic auto într-unul dintre garaje, descoperă un Volkswagen Beetle foarte deteriorat, dar drăguț, într-o groapă de gunoi din California. Acolo și-a găsit refugiu Bumblebee, care a fost rănit în luptă și a fugit. Fata va readuce mașina la viață, realizând în timpul reparației că în fața ei se află un transformator. Charlie va începe să o ajute pe Bumblebee și va găsi în ea un prieten adevărat. Filmul fantastic de acțiune va spune și despre modul în care personajul principal a luptat de partea lui Optimus Prime, cum a decis să rămână pe Pământ după o altă victorie, de ce și-a pierdut capacitatea de a vorbi și multe altele din viața gloriosului Autobot, care îi ajută pe oameni să facă față amenințării cosmice reprezentate de Decepticons.

HD Bumblebee (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)