Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Brake (2012)
HD

Brake (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Stephen Dorff, Chyler Leigh, JR Bourne, Tom Berenger, Bobby Tomberlin, Kali Rocha, King Orba, Pruitt Taylor Vince, Sammy Sheik, Kent Shocknek
  • Regie: Gabe Torres
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 01:58
86
0
Jeremy Raines este un agent foarte profesionist și super secret, cu o mulțime de operațiuni speciale în spate. Dar nici el nu este perfect; este răpit în secret de mai mulți străini. Unul dintre cei mai buni specialiști în operațiuni secrete a fost păcălit și a devenit o simplă momeală într-un atac terorist. El este acum doar o jucărie în mâinile bandiților, viața lui și a copiilor și a soției sale atârnă de un fir și depind în întregime de supunerea lui neîntâmpinată. Numărătoarea inversă a multor vieți a început deja literalmente în câteva secunde. Pentru Jeremy, există o singură cale de ieșire: să predea informații foarte clasificate teroriștilor. Dar a jurat că o va proteja și nici măcar nu-și cruță viața pentru această muncă, dar acum întrebarea este cu totul alta: este agentul secret gata să facă schimb de informații pentru viața familiei sale?
Urmărește filmul online „Brake” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD Brake (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar