Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Barry Seal: Trafic în stil American (2017)
HD

Barry Seal: Trafic în stil American (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
12.03.2024, 13:48
31
0
Barry Seal (Tom Cruise) a fost cel mai tânăr pilot care a pilotat un Boeing 747. S-ar părea că în fața lui se deschideau perspective strălucitoare, dar, din păcate, Barry nu avea caracterul să piloteze avioane cu pasageri. S-a plictisit foarte tare acolo. Și chiar și tot felul de divertisment ușor, cum ar fi turbulențele create artificial, nu l-au consolat pe Barry în melancolia lui inevitabil.

Dar întâmplarea l-a ajutat pe Sil. El, ca și alți piloți de aviație civilă, a câștigat bani prin introducerea ilegală de trabucuri cubaneze, care i-au fost furnizate de refugiați cubanezi. Și într-o zi, în momentul în care Barry trebuia să predea cutiile, s-a apropiat un tânăr pe nume Monty Schafer (Domhnall Gleeson), care s-a prezentat ca ofițer CIA și a spus că acum cariera lui Seal de pilot civil s-a încheiat.

Cu toate acestea, Barry își poate servi țara, a explicat Monty. În unele țări din America Latină există o amenințare la adresa democrației, așa că CIA are nevoie de fotografii cu lagărele tuturor contras finanțate de Uniunea Sovietică.

O companie cu abrevierea CRA este creată special pentru Barry Seal - știți, Centrul pentru Dezvoltarea Serviciilor Aeriene. Barry primește cel mai rapid avion bimotor din lume și trebuie să-l zboare oriunde i se spune și să facă fotografii orice i se spune. Barry a fost de acord.

A început să zboare deasupra Nicaragua, Honduras și El Salvador. Și CIA-ului i-au plăcut atât de mult fotografiile, încât lui Seal i s-a încredințat chiar o slujbă importantă de curierat: trebuie să zboare în Panama și să livreze sume serioase lui Noriega, iar Noriega, în schimb, îi îndepărtează pe comuniștii locali la CIA.

Odată, când îndeplinea misiuni regulate CIA în Columbia, Barry a fost invitat să vorbească cu oameni de afaceri columbieni locali. Aceștia sunt oameni respectabili implicați în import-export: Ochoa Vazquez, Jorge Luis și Pablo Escobar.

Ei au sugerat ca Seal să livreze cocaină în Statele Unite. Erau gata să plătească două mii de dolari pe kilogram. Barry poate încărca până la trei sute de kilograme într-un avion, ceea ce înseamnă că poate câștiga mai mult de jumătate de milion de dolari într-un zbor.

Și Sil a fost de acord cu asta și cine poate rezista acestor bani?

HD American Made (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)