Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
1066 film (2015)
HD

1066 film (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Istoric, Război, Acţiune, Filme englezesti, Aventuri
  • Actori: Susan George, Kate Maberly, Lee Arenberg, Ian White, Martin Klebba, Matthias Hughes, John Altman, Anthony De Longis, Jack Hudson, Giles Alderson
  • Regie: Robin Jacob
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
28.01.2024, 22:54
147
0
„1066” este un nou film dramatic care traversează multe genuri precum acțiune, aventură, istorie și evenimente militare. Regizorul este Robin Jacob. Acest film ne spune o poveste minunată despre una dintre întâlnirile celebre din toată istoria Angliei. Evenimentele au loc la 14 octombrie 1066, și anume la Bătălia de la Hastings, Ducele William de Normandia, împreună cu armata sa, formată din zece mii de soldați, au învins puternica miliție a lui Harold al II-lea însuși, regele anglo-saxon. Mai târziu, s-a știut că însuși Harold al II-lea a murit în această bătălie.
William a intrat în această istorie ca William Cuceritorul, care a cucerit partea de sud a Marii Britanii. În film veți vedea un scurt rezumat istoric, care acoperă și o epocă foarte importantă, care este plină de diverse intrigi, trădări, crime, conspirații, violuri, jafuri și înșelăciune. În general, această eră este cea mai importantă din toată istoria Angliei. Să vedem cât de mult va interesa această poveste pe public. Câți oameni se vor uita la acest film?

HD 1066 film (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1