Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serialul Night Court (2023) Sezonul 2
HD

Serialul Night Court (2023) Sezonul 2 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1, 2
  • Nume original: Night Court Sezonul 2 online
  • Gen: Filme SUA, Seriale, Filme 2023, Filme de Craciun, Comedie
  • Actori: Melissa Rausch, John Larroquette, India de Beaufort, Lacretta, Kapil Talwakar
  • Regie: Anthony Rich, Pamela Fryman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.01.2024, 00:32
94
0
Night Court este povestea palpitantă a judecătorului Abby Stone, care prezidează misterioasa tură de noapte a tribunalului de pe străzile aglomerate din Manhattan. Neobosit, Abby încearcă să pună ordine în echipa ei, în timp ce se confruntă cu crime necruțătoare și mistere sinistre.

În centrul complotului se află o echipă talentată de judecători și avocați, fiecare cu propriile abilități și secrete unice. Fie că este vorba de un politician de rang înalt sau de victima unui ucigaș nemilos, fiecare caz se transformă într-un adevărat joc de imaginație și îndemânare.

Destinele inculpaților și victimelor se împletesc într-o confruntare constantă între lege și fărădelege, dezvăluind fragmente de secrete și intrigi. Fiecare nou episod aduce întorsături nestăpânite, lăsând spectatorul în tensiune și anxietate.

Night Court nu este doar o serie, este o călătorie palpitantă în lumea crimei și a justiției, unde fiecare întorsătură intrigantă a evenimentelor te lasă înfometat de a dezvălui misterul. Pregătește-te să te plonjezi în noaptea misterioasă a Manhattanului și să descoperi secretele terifiante care se ascund în spatele măștii procesului. Nu ratați această ocazie rară de a asista la acest procent interesant!

HD Night Court Sezonul 2 online Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Episodul 1

Episodul 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)