Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Friends and Family Christmas (2023)
HD

Friends and Family Christmas (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Filme de Craciun
  • Actori: Humberly Gonzalez Ali Liebert Gabriela Reynoso Christopher Shyer Samantha Cole Barclay Hope Jeremy Hoffman Kyle Toy Belinda Metz Sunita Prasad Patti Allan
  • Regie: Anne Wheeler
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.01.2024, 20:01
185
0
Filmul are loc în zilele noastre. Familia Carroll se reunește de Crăciun. Acesta va fi primul Crăciun al familiei Carroll de la moartea tatălui lor.
Șeful familiei, John Carroll, încearcă să mențină o dispoziție festivă, dar nu îi este ușor. Se simte deprimat și trist. Soția lui, Mary Carroll, încearcă să-și susțină soțul, dar și ea întâmpină dificultăți. Ea își face griji cu privire la modul în care copiii vor face față pierderii tatălui lor. Copiii Carroll, Tom, Sarah și Andy, se confruntă și cu pierderea tatălui lor. Încearcă să-și găsească alinare unul în celălalt, dar nu le este ușor. În cele din urmă, familia Carroll găsește o modalitate de a face față pierderii tatălui lor. Ei înțeleg că dragostea și sprijinul celuilalt îi vor ajuta să treacă peste această perioadă dificilă.

HD Friends and Family Christmas (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar