Undeva departe (2023)
HD

Undeva departe (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
23.07.2023, 20:09
59
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Zeynep Altyn încearcă sincer să îndeplinească conștiincios îndatoririle oficiale, în timp ce femeia are mare grijă de membrii familiei sale. Cu toate acestea, volumul de muncă al lui Zeynep la locul de muncă se dovedește a fi excesiv, în același timp soțul, fiica și tatăl în vârstă îi cer în mod constant cerințe stricte și îi reproșează ruda. Doamna simte că este deja la un pas de o adevărată criză nervoasă. Un reprezentant al sexului frumos își pierde în cele din urmă calmul și răbdarea după înmormântarea mamei sale, care aproape se termină într-o adevărată catastrofă.
Zeynep decide hotărât să părăsească Munchenul și să petreacă cel puțin ceva timp departe de cei dragi și de muncă, ceea ce ia ultima putere a unei femei. Se duce la una dintre insulele Croației. Există o casă mică acolo, cumpărată de părintele ei în trecutul îndepărtat și lăsată moștenire lui Zeynep. Acum femeia visează să găsească pace și libertate acolo pentru a înțelege cum ar trebui să trăiască mai departe.
Dar dintr-o dată Zeynep îl întâlnește pe Josip, fostul proprietar al clădirii, pe care doamna îl consideră proprietatea ei. Din acel moment, situația se schimbă dramatic, iar Zeynep trebuie să-și reconsidere intențiile și planurile.

HD Faraway (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)