Clock (2023)
HD

Clock (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme 2023
  • Actori: Dianna Agron, Melora Hardin, Saul Rubinek, Jay Ali, Isabelle Du, Grace Porter, Rose Gilmour, Alexis Jacknow
  • Regie: Alexis Jacknow
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.05.2023, 20:42
106
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Filmul este dedicat problemelor independenței feminine și tulburărilor mintale. Arată într-un mod grotesc sarcina eșuată a eroinei, care trăiește într-o societate în care femeile sunt considerate un vas pentru nașterea unui copil. Filmul prezintă o lume tipic patriarhală la care femeile trebuie să se adapteze.

Personajul principal al thrillerului cu elemente de groază este preocupat de ceasul ei biologic stricat, pe care vrea să-l refacă cu ajutorul unui leac miracol. O femeie caută un medicament care să o ajute să se simtă ca o mamă.

Ella are o căsnicie fericită și o slujbă grozavă cu perspective de carieră. Dar ea nu vrea să aibă copii. Rudele și cunoștințele o convin că este nevoie de un copil pentru a crea o familie cu drepturi depline. Drept urmare, Ella a fost convinsă de acest lucru, dar viața ei a fost distrusă, deoarece femeia nu se reprezintă ca mamă. Din această cauză, ea suferă de dureri mentale interne. Ella nu vrea să se vadă tot timpul la ginecolog și apoi să treacă printr-o naștere complicată.

HD Clock (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)