The Starling Girl (2023)
HD

The Starling Girl (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Eliza Scanlen, Lewis Pullman, Jimmy Simpson, Renn Schmidt, Claire Elizabeth Green, Ellie May, Austin Abrams, Chris Cina, Paige Leigh Landers, Kieran Sitawi
  • Regie: Laurel Parmet
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
30.07.2023, 14:26
60
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
O fată dulce și intenționată pe nume Jim Starling a împlinit vârsta de șaptesprezece ani. Acum se bucură că poate începe în sfârșit Lupta pentru dreptul de a fi membru al comunității creștine fundamentaliste. Și este sigură că nimic din jur nu o va putea opri de la acest pas. Trebuie doar să depuneți puțin mai mult efort și apoi totul va funcționa. Dar planurile ei încep să se prăbușească chiar în momentul în care un nou pastor apare în pragul bisericii. Se dovedește a fi un tip tânăr care atrage instantaneu o mare parte din atenția tuturor.
Și Jim este, de asemenea, printre cei care nu își pot nega această plăcere. Deși acest lucru nu a făcut niciodată parte din planurile ei. Așa că acum va trebui să lupte și mai înverșunat, fără a fi distrasă de nimic din jur. Dar acum i se pare că eșecurile o vor bântui literalmente la fiecare pas. Și acest lucru duce întotdeauna la consecințe neplăcute și complexe care vor fi imposibil de rezolvat.

HD The Starling Girl (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)