The Angry Black Girl and Her Monster (2023)
HD

The Angry Black Girl and Her Monster (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Fantastic, Horror
  • Actori: Chad L. Coleman, Laya DeLeon Hayes, Denzel Whitaker, Tim Ross, Reilly Stith, Beth Felice, Eden Atsu-Swanzi, Jeremy DeCarlos, Keith Holliday, Ellis Hobbs IV
  • Regie: Bomani J. Story
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.06.2023, 15:07
176
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Pe 9 iunie, „Angry Black Girl and Her Monster” a avut premiera în cinematografele occidentale și digital. Regizorul Bomani Jay Story (care este și scriitorul scenariului) regândește fenomenul Frankenstein în acest film. Tema învierii morților continuă să excite mințile creative.

Vicarul este o adolescentă care crede că moartea este o boală vindecabilă. După ce și-a ucis fratele, ea pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-l readuce la viață.
Angry Girl și-a făcut premiera mondială la South by Southwest (SXSW), o convenție media anuală, pe 11 martie. Editorii revistei Bloody-disgusting descriu filmul ca:

O poveste clasică de groază prin prisma unui oraș modern. Un om de știință nebun și o fată încearcă să rezolve problemele stringente ale societății. Aceasta este o poveste profund umană care inspiră respect și speranță.
Serviciul de streaming Vudu a postat un fragment din film pentru a atrage atenția asupra noului produs. Scurt și sinistru.

HD The Angry Black Girl and Her Monster (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)