Supercell (2023)
HD

Supercell (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
19.03.2023, 20:46
959
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
William Brody și-a pierdut tatăl, care a fost ucis de o tornadă incredibilă. Au trecut câțiva ani de la această tragedie. Viața mamei lui William fără soțul ei iubit și-a pierdut sensul. Anterior, femeia a explorat fenomene naturale, dar acum a devenit o izolata. S-a angajat ca femeie de curățenie pentru a se hrăni cumva pe ea și pe fiul ei. Mama lui Brody este în mod constant în tristețe și tristețe.

William vrea să continue munca tatălui său, care a vânat tornade. El a vrut să îmblânzească elementele naturii. Tânărul este angajat în studiul furtunilor, dar la cererea urgentă a mamei sale, face acest lucru cu mare atenție.

La un moment dat, Bill Brody a făcut bani frumoși pe super tornade. Afacerea lui a fost continuată de proprietarul nesăbuit al companiei de turism Zane Rogers. A transformat gestionarea furtunilor într-un spectacol distractiv.

După un incident neplăcut care a avut loc în timpul unei alte tornade, Brody Jr. a venit la prietenul vechiului său tată, Roy Cameron, pentru a fi alături de el în epicentrul furtunii.

HD Supercell (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)