New Year's Eve - Yilbasi Gecesi (2022)
HD

New Year's Eve - Yilbasi Gecesi (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
05.03.2023, 13:02
127
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Revelion / Yılbaşı Gecesi este un nou film de comedie turcesc realizat pentru platforma digitală Disney+ și tocmai este programat să fie difuzat în noaptea de Revelion în cercul familiei.
În ceea ce privește creatorii filmului și interpretii rolurilor, există doar nume cunoscute. Să începem cu faptul că regizorul filmului Revelion vizionat online în limba rusă este Ozan Akychtan, pe care publicul îl cunoaște bine de proiecte atât de populare precum „Don’t Leave”, „Gift”, „Ticket to One Tomorrow” , "Vara trecuta". Aceste filme au fost realizate pentru platforma Netflix.
Și printre actori există și nume destul de celebre - Alina Boz, Irem Sak, Boran Kuzum, Alijan Yudzhesoy, Cengiz Borkut și alții.
Acum să trecem la intriga comediei, pe care toată lumea o așteaptă cu mare așteptare.
Evenimentele filmului, după cum sugerează și numele, se desfășoară în cea mai așteptată și preferată zi a anului - Revelionul.

Tânăra gazdă Didem se pregătește din greu pentru o mare petrecere de Anul Nou de câteva săptămâni. Didem a petrecut zile întregi întocmind meniul, dezvoltând toate cele mai mici detalii ale sărbătorii, inventând divertisment pentru oaspeții ei. Didem plănuia să organizeze un banchet uimitor acasă, invitând toate rudele și prietenii apropiați. Companie veselă, râsete, divertisment și o mare de bunătăți - așa și-a imaginat Didem vacanța viitoare. Dar brusc totul s-a transformat într-un eșec total. Din cauza pandemiei, a fost decretată interdicția de acces. Când Didem a aflat de interdicții și carantină, a fost complet șocată și șocată într-un mod rău. Cum așa? Asta înseamnă că toate zilele ei de efort și muncă au fost irosite. Iar dorința ei de a-și întâlni toți prietenii și rudele acasă, de a se distra, este distrusă din răsputeri. Didem se afla într-o situație disperată când soțul ei iubitor și-a dat seama cum să iasă din problemă. Ozan i-a invitat pe toți oaspeții în casă cu doar câteva minute înainte de ordinul de intrare. Ozan nu-i va permite iubitei sale soții, care a fost închisă de multe luni, să petreacă Revelionul singură.
Și ce a ieșit din această aventură, vom afla foarte curând. Să nu uităm că Revelionul aduce miracole.

HD New Year's Eve - Yilbasi Gecesi (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)