Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O dragoste – Episodul 33 din 9 Aprilie 2024
HD

O dragoste – Episodul 33 din 9 Aprilie 2024 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: O dragoste – Episodul 33 din 9.04.2024
  • Gen: Seriale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
10.04.2024, 11:00
157
0
„ O dragoste – Episodul 33” este o nouă dramă turcească lansată în 2022. Serialul spune povestea a două familii - una bogată și influentă, cealaltă săracă și umilă. Personajele principale ale serialului sunt o fată dintr-o familie bogată pe nume Doga și un tip dintr-o familie săracă pe nume Kivanc.
Doga și Kivanc studiază la aceeași universitate și încep să comunice între ei. Cu toate acestea, familiile lor se ceartă de mulți ani, iar părinții lui Doga nu sunt de acord cu alegerea ei. Kıvanc, la rândul său, nu vrea să-și piardă dragostea pentru Doga și decide să lupte pentru fericirea lui.
Intriga serialului se dezvoltă în jurul relației lor și a luptei cu obstacolele care apar pe drumul lor. „Cranberry Sherbet” este o poveste captivantă despre dragoste, prietenie și secrete de familie care se dezvăluie pe măsură ce intriga se desfășoară.

HD O dragoste – Episodul 33 din 9.04.2024 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)