Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Golden Boy: Dragoste Rebela – Episodul 52 din 27 Decembrie 2023
HD

Golden Boy: Dragoste Rebela – Episodul 52 din 27 Decembrie 2023 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: serialul turcesc Dragoste Rebela Episodul 52 din 27.12.2023
  • Gen: Seriale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
28.12.2023, 02:36
416
0
Ferit Korhan este o adevărată dragă a sorții. Fiul cel mic al unor părinți bogați și influenți, din copilărie a fost obișnuit să obțină tot ce își dorea. Ferit nu și-a schimbat obiceiurile nici ca adult. Viața lui este alcătuită din petreceri constante și romanțe în vârtej. Tipul nici nu vrea să-și asculte părinții, care cred că este timpul să-și revină în fire. Acest comportament nu se potrivește deloc bunicului lui Ferit, Halis Agu, șeful imperios al clanului Korhan, care este obișnuit să se supună fără îndoială și ia toate deciziile importante. Khalis Agha s-a săturat deja de prostiile și comportamentul indecent al nepotului său cel mai mic. Dar ultima picătură pentru el este când poliția le-a percheziționat casa și o percheziționează. Halis Agha îi cere încă o dată lui Ferit să-și revină în fire, dar tipul doar rânjește ca răspuns. Redutabilul bunic nu va tolera asta. Se hotărăște să se căsătorească cu nepotul său prost și își alege însuși o mireasă pentru Ferit. Alegerea lui revine lui Seyran, o fată modestă și educată din provincii.

Khalis Agha trimite imediat parinti la parintii viitoarei nora. Părintele Seyran Kazym este mulțumit de onoare și își imaginează deja că devine rudă cu bogata familie Korhan. Cu toate acestea, Seyran și Ferit înșiși sunt șocați de viitoarea nuntă. Ei încearcă prin toate mijloacele să evite căsătoria, dar strictul Khalis Agha nu își va anula decizia. Urmărește Golden Boy: Dragoste Rebela Episodul 52 din 27 Decembrie 2023 serialul turcesc la calitate bună, toate sezoanele, toate episoadele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit. Vizualizarea în limba rusă și în limba originală cu subtitrare este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD serialul turcesc Dragoste Rebela Episodul 52 din 27.12.2023 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)