Serial Berlín (2023)
Trailer

Serial Berlín (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
12.02.2023, 23:02
344
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Se știe că principalele acțiuni ale viitorului spin-off vor avea loc înainte de evenimentele proiectului inițial. Va fi vorba despre unul dintre personajele cheie care a murit în finalul celei de-a doua părți a „Casa de hârtie”. Pedro Alonso va reveni la rolul său, care a jucat pe fratele vitreg al profesorului și liderul grupului. Împreună cu data lansării tuturor episoadelor din Rusia „Berlin”, spectatorii vor afla cum plănuiește acest personaj să realizeze un jaf.

Data lansării noilor episoade Sezonul 1 Berlin
După cum se vede din trailerul publicat, Andres examinează modelul de hârtie al celebrei case de licitații, unde se află un rubin uriaș. Cel mai probabil, această piatră este cea care îl interesează. Pentru a ajunge la comoară, Andres trebuie să spargă seiful.

Când va fi lansat serialul Berlin în 2023
Videoclipul arată și un străin misterios care va juca un rol important în poveste. Pentru executarea fără cusur a planului, personajul principal va trebui să apeleze la partenerii săi pentru ajutor.

Va exista o continuare a seriei Berlin
După cum promit creatorii noului proiect, o poveste proaspătă va ajuta telespectatorii să-l înțeleagă mai bine pe protagonist, deoarece se va concentra asupra vieții sale înainte de a se alătura unei bande celebre. Autorii promit publicului o mulțime de momente romantice și de comedie atunci când se lansează noul serial „Berlin”. Nu se știe încă dacă personajele vechi vor reveni în poveste, așa că vorbim despre distribuția confirmată în prezent.

HD Serial Berlín (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1