Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017)
HD

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman, Toby Jones, James Faulkner, Roland Møller, Sofia Boutella, Bill Skarsgård, Sam Hargrave
  • Regie: David Leitch
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.03.2024, 14:58
31
0
Agentul profesionist al Serviciului Secret Regal Lorraine Broughton a fost considerat pe merit unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul său. Ea a îndeplinit întotdeauna sarcinile atribuite de orice importanță și complexitate, fără întârzieri sau greșeli. Spionul grațios, abil, iute la minte și atrăgător a făcut față cu ușurință sarcinilor de complexitate crescută, obișnuit să lucreze independent. Prin urmare, după ce a aflat despre viitoarea misiune pe teritoriul german, ea nu a avut nicio îndoială cu privire la succesul lucrării și la întoarcerea rapidă la bază, neștiind unele dintre nuanțele a ceea ce se întâmpla.
Prin decizia conducerii superioare, profesionistul a trebuit să plece la un nou loc de muncă cu un coleg. Agentul sub acoperire David Percival nu se potrivea în mod deosebit în planurile eroinei, dar ea nu avea prea multe de ales sau timp să se gândească. Partenerii proaspăt bătuți au fost nevoiți să abandoneze temporar așteptările mari și ambițiile personale, făcând tot posibilul pentru a obține controlul asupra unui dosar important. Ei au luat în considerare posibilitatea eșecului chiar și teoretic, făcând tot posibilul pentru a obține imediat succesul cu orice preț. S-ar putea gândi la orice altceva după ce au învins dificultățile existente.

HD Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)