Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
A Royal Recipe for Love (2023)
HD

A Royal Recipe for Love (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, Filme frantuzesti, Filme 2023
  • Actori: Juliette Binoche, Benoit Magimel, Emmanuel Salinge, Patrick d'Asumção, Galatea Bellugi, Jan Hammenecker, Frederic Fisbach, Bonnie Chanier-Ravoir, Jean-Marc Rouleau, Yannick Landrain
  • Regie: Tran Anh Hung
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
0 Voturi
12.03.2024, 11:56
72
0
Sfârșitul secolului al XIX-lea, Franța. O țară care poate fi numită pe bună dreptate un paradis pentru iubitorii de bucătărie gourmet. Aceste feluri de mâncare sunt pe care Eugenie le pregătește cu măiestrie de douăzeci de ani. Cot la cot cu ea, oficiază Doden, proprietarul castelului în care lucrează. Iubitoare de mâncare bună, cunoscătoare și gurmandă, proprietara Eugenie nu consideră că este rușinos să petreacă timpul în bucătărie, tăind, tocat, adăugând condimente. Îi tratează pe oaspeți, organizând sărbători cu adevărat regale, apoi se întoarce să-și uimească bucătarul-minune cu o delicatețe deosebită. Pasiunea pentru artele culinare reunește oamenii. Două decenii au fost suficiente pentru ca Daudin să înțeleagă că are nevoie de Eugenie nu doar ca profesionist de înaltă clasă.

Sunt puține întâlniri în dormitor și plimbări romantice. Această femeie ar trebui să-i aparțină. Eugenie acceptă în sfârșit cererea în căsătorie, dar nu prea bucuroasă. Ea prețuiește libertatea și se teme că căsătoria va interfera cu exprimarea ei de sine. Doden, dimpotrivă, este convins că căsătoria cu iubitul său va oferi o nouă rundă de imaginație, ducând la crearea unor capodopere de neîntrecut. Într-un fel sau altul, consimțământul a fost primit, iar lucrurile se îndreaptă spre nuntă. Cu toate acestea, din anumite motive, Eugenie încă se îndoiește că este destinată să ajungă la altar. Rețeta dragostei necesită ingrediente și abilități speciale. Urmărește filmul A Royal Recipe for Love la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD A Royal Recipe for Love (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)