Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Night Shift (2024)
HD

Night Shift (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme 2024
  • Actori: Phoebe Tonkin, Christopher Denham, Madison Hu, Patrick Fischler, Lamorne Morris, Lauren Bowles, Connor Price, Jessica Varley, Tom Dang, David Carrera
  • Regie: Benjamin China, Paul China
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.04.2024, 12:15
61
0
Personajele din această poveste sunt o echipă de angajați ai unui mic magazin care se luptă să supraviețuiască după ce rutina lor zilnică este brusc perturbată de un lanț de incidente neobișnuite și înfricoșătoare. Ceea ce inițial părea doar un alt schimb de noapte se transformă accidental într-un coșmar viu. Ceva întunecat și de neidentificat izbucnește în camera lor. Pe măsură ce trece timpul, situația devine din ce în ce mai tensionată, obligându-i pe angajați să realizeze că bătălia pentru viața lor promite să fie orice decât ușoară. Această poveste povestește despre încercările neașteptate pe care personajele principale, ocupate la prima vedere cu munca obișnuită într-un magazin discret, trebuie să le înfrunte. Rutina lor zilnică este schimbată irevocabil atunci când întâlnesc brusc o amenințare misterioasă care le-a infiltrat ascunzătoarea. Situația escaladează rapid, iar acum, pentru a rămâne în viață, ei vor trebui nu doar să-și mobilizeze toate forțele și abilitățile, ci și să învețe să acționeze împreună în condițiile în care fiecare decizie le poate costa viața.

Această poveste este o reamintire a cât de neașteptat se poate schimba viața noastră și cât de important este să apreciem fiecare moment înainte ca realitatea noastră să fie răsturnată de un pericol necunoscut. Eroii sunt forțați să-și reconsidere relațiile, să-și întărească spiritul și să reziste împreună răului iminent. Dându-și treptat seama de profunzimea haosului în curs, ei se unesc pentru a găsi o modalitate de a supraviețui acestui test neașteptat, care le testează puterea, ingeniozitatea și capacitatea de a acționa într-o situație critică. Urmărește filmul Night Shift online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în rusă. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Night Shift (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)