Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ghost House (2017)
HD

Ghost House (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Scout Taylor-Compton, James Hebert, Mark Boone Junior, Russell Jeffrey Banks, Rich Lee Gray, Elana Krausz, Kevin Ragsdale
  • Regie: Bogatul Ragsdale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Thailanda, SUA
0 Voturi
27.01.2024, 20:17
33
0
Studiind cu atenție vitrina unui magazin de bijuterii, Jimmy plănuia să ceară mâna iubitei sale într-un cadru neobișnuit. Implementarea planului a necesitat convingerea unui prieten să petreacă o vacanță în Thailanda exotică. La ieșirea de pe aeroportul Suvarnabhumi, un thailandez plin de viață a sărit în sus către oaspeții care soseau, promițându-i că îi va duce la hotel. Au atras atenția mici clădiri din lemn situate peste tot, împodobite cu flori și lumânări aromate aprinse. Gogo vorbăreț a explicat că locuitorii superstițioși instalează o astfel de structură pentru a îndepărta spiritele rele din casele oamenilor. Soferul sociabil a lăsat o carte de vizită în semn de rămas bun. La prânzul la un restaurant, o verigheta într-o cutie de piele de căprioară neagră provoacă încântare. Fetița fericită, fără ezitare, acceptă să se căsătorească. Revenind în cameră, cuplul îi întâlnește pe băieții care răsfoiesc presa din hol. Noi cunoștințe se oferă să-și sărbătorească logodna și să povestească despre priveliști unice. Mergând pe o alee întunecată, mirele scăpă din greșeală o monedă și vede privirile înspăimântate ale bătrânilor așezați pe trotuar. Se pare că, conform credințelor locale, pierderea banilor prevestește o moarte iminentă. Uitând de incident, compania s-a îndreptat spre bar. Luminile intermitente ale numeroaselor reclame, frumusețile goale care dansau pe ferestre și mulțimile pline de viață de pe stradă erau obositoare. Robert te tentează să mergi într-un loc mistic care poate oferi multe impresii vii. Anticipând o excursie de neuitat, americanii inspirați se instalează într-un microbuz. Billy îi dă în liniște prietenului său bentita albastră pe care a furat-o de la Julia.

HD Ghost House (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1