Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
When Time Got Louder (2022)
HD

When Time Got Louder (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Willow Shields, Lochlyn Munro, Elizabeth Mitchell, Jonathan Simao, Ava Capri, Piper Curda, Aias Dalman, Ava Grace Cooper, Matt Anderson, Sam Robert Muick
  • Regie: Connie Cocchia
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
02.01.2024, 18:59
214
0
Un film dramatic despre viața lui Abby, o tânără care tocmai a intrat într-o facultate bună. De dragul studiului, trebuie să-și părăsească mama și fratele mai mic Keidan, care suferă de singurătate. Chiar ieri, sora lui era singura persoană apropiată lui. Acest tip rezervat a avut încredere în Abby cu toate secretele sale, fără să aibă un singur prieten. Dar acum era lăsat singur, ceva ce nu i se întâmplase niciodată lui Keidan. Între timp, soarta o prezintă pe Abby unui tip bun de care se îndrăgostește instantaneu. O aventură izbucnește, ceea ce face ca îngrijorarea pentru fratele său să dispară în fundal. Cu toate acestea, la un moment dat, eroina își dă seama că nu ar trebui să fie așa. Ea este obligată să comunice în continuare cu Keidan, pentru că nu are alți oameni apropiați. Va putea o fată să acorde atenție atât unui tânăr nou, cât și unei rude care are nevoie de ea, petrecând în același timp mult timp studiilor?

HD When Time Got Louder (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar