Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Visătorii (2003)
HD

Visătorii (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Dreamers (2003)
  • Gen: Dramă, Filme italiene
  • Actori: Michael Pitt, Eva Green, Louis Garrel, Anna Chancellor, Robin Renucci, Jean-Pierre Calfon, Jean-Pierre Léaud, Florian Cadiu, Pierre Hanchisse, Valentin Merle
  • Regie: Bernardo Bertolucci
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
14.03.2024, 12:30
45
0
Matthew, care era un student american, a avut norocul să participe la un program de schimb de studenți, iar în 1968 s-a mutat la Paris pentru a încerca să învețe limba franceză într-un an. Este acolo de mai bine de două luni, dar în acest timp nu a reușit să se împrietenească cu nimeni. Este un om foarte umil și își petrece cea mai mare parte a timpului la cinematograful local urmărind filme care au devenit adevărate clasice.

Într-o zi, i-a întâlnit pe Isabel și pe fratele ei Theo. Acești oameni minunați s-au dovedit a fi copiii unui poet celebru din Franța. Și când părinții ei au fost nevoiți să părăsească orașul pentru o vreme, Isabelle l-a invitat pe Matthew să stea puțin în casa lor imensă. Împărtășesc o mare dragoste pentru filme și caută în permanență filme noi de vizionat. Cu cât Mat petrece mai mult timp în această companie, cu atât mai des începe să realizeze că îi plac cu adevărat. Și, după cum sa dovedit, a existat și un fel de relație romantică între frate și soră.

Acum se bucură unul de celălalt, dar asta i-a protejat de realitatea care se petrecea acum pe străzi, pentru că acolo începea un adevărat război civil.

HD The Dreamers (2003) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)