Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Treisprezece (2003)
HD

Treisprezece (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Thirteen (2003)
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Nikki Reed, Evan Rachel Wood, Vanessa Anne Hudgens, Holly Hunter, Brady Corbett, Ulysses Estrada, Sarah Blakely-Cartwright
  • Regie: Catherine Hardwicke
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.03.2024, 15:24
33
0
Personajul principal al filmului este o studentă tânără și atractivă pe nume Tracy. Este o elevă excelentă, nu a sărit niciodată la școală și a fost o fiică harnică. Mama nu putea fi mai fericită cu copilul ei și era foarte mândră de ea. Cu toate acestea, adolescența și întâlnirea cu un nou prieten și-au făcut plăcere. Tracy a cunoscut o fată frumoasă și populară, care a fost urmată de mulțimi de băieți. Era relaxată, fără complexe și întotdeauna își ieșea drumul.

Numele ei era Evie și nu era prea interesată de temele plictisitoare. Îi plăcea să iasă cu prietenii, să se distreze, să bea și să fumeze. Era foarte sociabilă și își făcea cu ușurință noi cunoștințe și prieteni, toată lumea dorea să-i devină prietenă, pentru că era foarte cool. Evie și Tracy erau destinate să se întâlnească. Excelenta elevă a fost atrasă de o fată atât de sigură în sine, care nu se temea de nimeni și s-a îmbrăcat cool. Voia să devină ca ea. Au început să iasă împreună și să petreacă timp la cumpărături și distracție.

Au petrecut mult timp în compania băieților. Elevul anterior harnic a început să sară deseori de la cursuri, să se ceartă cu profesorii și cu propria ei mamă și s-a schimbat mult. Garderoba ei era plină de haine mai revelatoare și mai relaxate și a început să poarte machiaj luminos. Mama era foarte îngrijorată de fiica ei, dar nu a putut găsi o abordare pentru ea, deoarece cea mai bună prietenă a fiicei ei era departe de cel mai bun model de urmat.

HD Thirteen (2003) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)