Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Devil's Candy (2015)
HD

The Devil's Candy (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Ethan Embry, Shiri Appleby, Pruitt Taylor Vince, Chiara Glasco, Tony Amendola, Leland Orser, Craig Nye, Orain Landa
  • Regie: Sean Byrne
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 21:16
33
0
Astrid și-a susținut mereu soțul, uitându-se cu condescendență la unele dintre hobby-urile șefului familiei. Soția, nefiind o fană a hard rock-ului, a suportat majoritatea în alegerea muzicii. Fiica de zece ani a ascultat și ea cu mare plăcere melodiile preferate ale tatălui ei. Un muzician rock de jucărie montat pe panoul frontal al unei mașini de familie, susținând fanii loiali, a dat din cap în ritmul ritmurilor ucigașe ale trupelor celebre. Timp de mulți ani, visul prețuit al familiei Helman a rămas o casă de țară. O sumă decentă a fost colectată recent datorită cererii fără precedent pentru picturile lui Jesse. Decizia de a contacta agenții imobiliari nu a fost anulată. În Texas, la marginea orașului Austin, există o opțiune decentă. O casă îngrijită, cu pereți albi și acoperiș cu țiglă roșie, a fost vândută la preț redus. Cu câțiva ani în urmă, aici era o dramă. Ray Smile și-a ucis părinții când era copil. Povestea tragică a speriat potențialii cumpărători. Dorind să scape rapid de proprietatea neatractivă, vânzătorul a redus prețul cât mai mult posibil. Helmanii, după ce au inspectat carcasa, au fost mulțumiți. Nu mi-a trecut prin cap să mă concentrez pe motivul unui preț atât de atractiv. Nu a fost nicio întârziere în deplasare. Lui Astrid îi plăcea să pună lucrurile în ordine, să aranjeze fotografiile de familie și alte lucruri mici drăguțe, creând confort. Jesse a fost atent în alegerea locației studioului. Bunăstarea fetelor lui iubite depindea de viitoarele sale capodopere. După un timp, în atelier au început să apară fenomene inexplicabile. Artistul a auzit vocile altora și a căzut periodic în transă. Imagini înfricoșătoare ale demonilor teribili au apărut de sub tufă. Astfel, adepții lui Satana, profitând de talentul maestrului, au încercat să pătrundă în lumea omenească. Țintele slujitorilor credincioși ai stăpânului forțelor răului erau oamenii care au fost sacrificați. Cele mai delicioase bucăți erau sufletele copiilor nevinovați.

HD The Devil's Candy (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1