Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tatăl (2020)
HD

Tatăl (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Father
  • Gen: Dramă, Filme 2020, Filme englezesti, Filme frantuzesti
  • Actori: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, Olivia Williams, Imogen Poots, Rufus Sewell, Ayesha Dharker
  • Regie: Florian Zeller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Franta
0 Voturi
16.12.2023, 19:03
50
0
Francezul Florian Zeller și-a bazat propria piesă pe un film ermetic și înfricoșător despre pierderea propriei identități, care este un spectacol benefic pentru Anthony Hopkins. El este cel care invită privitorul într-o călătorie. Punctul de plecare este apartamentul domnului Anthony. Sala finală este Spoiler!
Și aceasta este o călătorie, nu o poveste despre cum bunicul a înnebunit treptat. Privim la GG din exterior, dar aceasta nu este o arătare obiectivă a ceea ce se întâmplă în jur. Privitorul vede lumea prin sentimentele domnului Anthony în acest moment. Reacționează la ea conform informațiilor furnizate de creier. Și la început lumea este la fel ca ieri și întotdeauna. Domnul Anthony știe că astăzi fiica lui va veni să aducă alimente, să aprovizioneze frigiderul cu ele și să stea la aragaz să-i pregătească mâncare. Și poate să stea lângă fereastra lui preferată, urmărind viața din afară, apoi să-și pună căștile și să pună un CD cu Maria Callas care a fost cântat până la găuri. Adevărat, ceasul lui scump scump a dispărut undeva - cineva l-a furat, fără îndoială. Trebuie să ne dăm seama de asta. În fiecare zi apar din ce în ce mai multe surprize: cine este această femeie care își spune fiica mea? De unde este poza asta de pe perete? Privitorul, împreună cu domnul Anthony, poate observa că gresia din bucătărie era de altă culoare, iar mobilierul a fost amplasat diferit ieri.
Cu toate acestea, astfel de tehnici nu sunt suficiente pentru a menține interesul - unde se întâmplă totul devine destul de repede clar. Dar Anthony Hopkins poate scoate în evidență un subiect extrem de sensibil pentru cei care se regăsesc în el. Alții nu pot decât să spere că va trece.
Filmul este sec, academic și complet lipsit de tehnici de animație ieftine. Aceasta este o provocare foarte sinceră pentru emoții.
Dacă Oscarul merge la Hopkins, acolo îi este locul.

HD The Father Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)