Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Proiectul Colibri (2019)
HD

Proiectul Colibri (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Hummingbird Project (2019)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme 2019
  • Actori: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek, Michael Mando, Johan Heldenberg, Aisha Issa, Mark Slack, Sarah Goldberg, Frank Scorpio, Kwasi Songui
  • Regie: Kim Nguyen
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada, Belgia
0 Voturi
26.03.2024, 15:13
49
0
A deveni bogat poate necesita o viață întreagă și mult efort. Personajele principale ale dramei pline de acțiune „Operation Hummingbird” nu intenționează să aștepte atât de mult. Frații Zelensky au un plan concret pentru a obține o avere uriașă mult mai repede. Anton și Vincent lucrează în același birou de brokeraj. Primul este un broker, iar al doilea este un inginer. Prin muncă, frații vin cu planul lor perfect. Scopul lor este să primească cotații financiare cu câteva milisecunde mai repede decât restul lumii. Pentru a face acest lucru, eroii decid să extindă un cablu de fibră optică de la New York Financial Exchange până în Kansas. Aceasta este mai mult de o mie de kilometri, ca să nu mai vorbim de faptul că cablul trebuie să ruleze de-a lungul unei linii absolut drepte - doar această abordare va atinge scopul. O astfel de idee necesită investiții uriașe, dar Zelensky este gata să cheltuiască acești bani, pentru că în cele din urmă vor putea câștiga sute de milioane de dolari pe an. Dar situația devine mult mai complicată atunci când insidiosa femeie de afaceri și fosta șefă a băieților, Eva, află de planul fraților!

HD The Hummingbird Project (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)