Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
mama! (2017)
HD

mama! (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Mother!
  • Gen: Dramă, Horror, Mister, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Brynn Gleeson, Kristen Wiig, Jovan Adepo, Stephen McHattie, Amanda Chiu
  • Regie: Darren Aronofsky
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 03:10
77
0
O femeie tânără și frumoasă locuiește în casa ei mică și confortabilă de la țară cu soțul ei iubit. Viața lor nu poate fi numită unică, deoarece sunt o familie simplă, conectată prin hobby-uri și gânduri comune. Și-a pus tot sufletul în această casă, pentru că toate renovările și toate elementele de interior au fost alese cu o grijă deosebită. Își amintește când și unde a cumpărat așa ceva, pentru că toate sunt un fel de amintire. Toate acestea au fost făcute pentru a trăi cu soțul meu în locul meu natal, care este complet saturat de energia lor.

La un moment dat, un străin a apărut în pragul casei lor, cerând adăpost de la o familie tânără. El susține că nu are unde să meargă, iar cuplul este de acord să-l primească. Dar curând, în această casă apare și soția acestui bărbat, care nu poate fi numită o femeie dulce și bună. Ei umplu aproape toată casa, iar soților încep să le displace cu adevărat. Viața lor s-a transformat într-un adevărat coșmar, pentru că doar vederea acestor oameni le provoacă o emoție extraordinară. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că după ceva timp, în lucrurile invitatului neinvitat, fata găsește o fotografie a soțului ei.

HD Mother! Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)