Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Calaretul singuratic (1962)
HD

Calaretul singuratic (1962) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Lonely Are the Brave
  • Gen: Dramă, Western, Filme SUA
  • Actori: Când vagabondul Jack Burns află că cel mai bun prieten al său Paul Bondi este în închisoare, el decide să-l elibereze cu orice preț. Pentru a face acest lucru, începe o ceartă în stare de ebrietate, iar când nu vor să-l bage într-o închisoare supraaglomer
  • Regie: David Keith Miller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 17:14
42
0
Când Jack Burns, un vagabond de cowboy, a aflat că cel mai bun prieten al său Paul Bondi era în închisoare, a decis să-l elibereze cu orice preț. Pentru a face acest lucru, a făcut scandal de beție și chiar a insultat un polițist ca să fie băgați într-o închisoare supraaglomerată. Scopul a fost atins, dar când Jack s-a întâlnit cu un prieten, s-a dovedit că Paul nu a vrut să scape și a intenționat să-și ispășească pedeapsa cu onestitate pentru a se întoarce la familia sa. Burns a decis să meargă singur la granița cu Mexicul, iar șeriful Johnson conducând urmărirea folosind elicoptere și jeep-uri.

HD Lonely Are the Brave Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)