Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Boyhood. 12 ani de copilărie (2014)
HD

Boyhood. 12 ani de copilărie (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Ellar Coltrane, Ethan Hawke, Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Libby Villari, Elijah Smith, Stephen Chester Prince, Bonnie Cross, Sydney Orta, Marco Perella și alții
  • Regie: Richard Linklater
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.01.2024, 03:45
88
0
Drama „Boyhood 2014” este o capodopera de film, un experiment. Proiectul de doisprezece ani arată spectatorilor maturizarea unei persoane de la un băiat la un tânăr adult. Regizorul Richard Linklatern a reușit să arate și să transmită prin film sentimentele unui băiețel, emoțiile lui. Povestea unei familii tipice americane și a copilului lor, experiențele băiatului despre divorțul mamei și ale tatălui său, probleme cu colegii de clasă, suișuri și coborâșuri, primul sărut și primele sentimente. Un film cu amintiri, viața generațiilor, fragmente tăiate care evocă nostalgie și atinge cele mai emoționante momente din viață. „Boyhood” a fost filmat fără înfrumusețare, fără machiaj luminos sau montaj, viața este așa cum este. Privind la început copilul și rudele lui, privitorul își va trăi viața și până la urmă toată lumea se va vedea în acest băiat, nimeni nu va rămâne indiferent. Filmul fascinează prin realitatea sa, simplitatea, dar cu un fundal atât de puternic și va rămâne mult timp în inimi, muzica originală, ușoară, variată care însoțește filmul dă culori deosebite acestui film.

HD Boyhood. 12 ani de copilărie (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)