Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
8 Mile (2002)
HD

8 Mile (2002) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: ​​​​Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhai Phifer, Evan Jones, Omar Benson Miller, De'Angelo Wilson, Eugene Beard, Taryn Manning, Larry Hudson
  • Regie: Curtis Hanson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.02.2024, 00:21
92
0
​​​Jimmy Smith este un simplu tip alb care trăiește la periferia orașului Detroit, care a disperat deja să-și găsească locul în viață. Lucrează într-o slujbă neiubită și complet nepromițătoare. Singurul lucru care îi place cu adevărat este muzica. Jimmy visează să ia parte la bătălii rap, dar știe dinainte că nu va intra niciodată în ele, pentru că doar afro-americanii au voie pe scenă. Pe străzile din Detroit domnesc haosul și fărădelegea. Autostrada, numită 8 Mile, desparte cartierul alb de cartierul negru. Locuitorii orașului divizat sunt într-o confruntare constantă, ceea ce se reflectă în muzica hip-hop. Încercările lui Smith de a pătrunde în lumea rapperilor se termină foarte prost. Se simte copleșit. Aici îi cade și dragostea neîmpărtășită pentru un străin, care se comportă foarte provocator.

HD 8 Mile (2002) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)