Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
La cinci pași de tine (2019)
HD

La cinci pași de tine (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Five Feet Apart (2019)
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme 2019, Filme SUA
  • Actori: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias, Kimberly Hebert Gregory, Parminder K. Nagra, Claire Forlani, Emily Baldoni, Gary Weeks, Cynthia Evans, Brett Austin Johnson
  • Regie: Justin Baldoni
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.01.2024, 20:19
133
0
Tinerii s-au întâlnit în spital. Personajul principal s-a autointitulat mortul care umblă. La început, comunicarea nu a mers bine și nu a existat niciun motiv. Ambii sufereau de fibroza. Toată viața, copiii trebuie să aibă grijă să nu se infecteze. Chiar și răceala comună este mortală. Erau în permanență în clinică, așteptând un transplant pulmonar. Astfel de pacienți nu trebuie abordați la mai puțin de un metru și jumătate. Tipul s-a arătat interesat de fată. A reușit să câștige favoarea frumuseții. Ar putea să o înveselească, să inspire speranță pentru viitor, să aranjeze o primă întâlnire într-o cameră de spital. Dar cât de groaznic este să iubești o persoană și să nu o atingi. O boală teribilă a luat bucuriile simple ale existenței. Dar trebuie să rezistați, ceea ce uneori poate fi foarte dificil.

Eroina ia lucrurile în propriile mâini și se asigură că ia medicamente obișnuite. Simpatia se dezvoltă în pasiune, iubire. Ce e de facut in continuare? Îți riscă sănătatea îmbrățișând persoana iubită? Sau ar trebui să aștept până mă simt mai bine? Dar s-ar putea să nu se schimbe. Boala este extrem de periculoasă, există doar o mică șansă de recuperare completă. Un cuplu de îndrăgostiți s-a trezit la o răscruce, neînțelegând cum să procedeze și ce alegere ar fi corectă.

HD Five Feet Apart (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar