Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Brokeback Mountain - O iubire secretă (2005)
HD

Brokeback Mountain - O iubire secretă (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Western, Filme SUA
  • Actori: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Randy Quaid, Michelle Williams, Anne Hathaway, Linda Cardellini, Anna Faris, David Harbour, Kate Mara, Graham Beckel
  • Regie: Ang Lee
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
19.01.2024, 23:12
117
0
Ce fac fermierii în munții pitorești din Wyoming? Creșterea vacilor, bucuria de spații deschise, creșterea grâului?

Nu numai atât, dar de fapt se iubesc, sincer și altruist, iar o potrivire de gen nu poate interfera cu acest lucru. Jack și Anise sunt băieți simpli care fac lucruri potrivite vârstei și regiunii lor. Amandoi sunt frumosi si din exterior par niste baieti complet normali.

Totuși, după ce se întâlnesc, ceva înflorește între ei. Cu un gând ulterior sau chiar cu un sentiment ulterior, ei încep să simtă ceva nou și surprinzător. Între ei înflorește dragoste adevărată, pe care sunt gata să o împărtășească unul cu celălalt.

Doi tineri armăsari descoperă diverse secrete ale intimității masculine, cântate de Platon și vechii spartani. O prietenie ar putea fi mai puternică decât una în care un prieten este întotdeauna gata să-ți acopere spatele și să ofere orice sprijin posibil? Există un grad mai mare de încredere între doi bărbați decât să-i încredințezi celuilalt dragostea și afecțiunea ta?

O poveste incredibilă despre adevărații alpinisti ai statului american Wyoming. Este recomandat în special pentru vizionare de către cei care se îndoiesc de frumusețea iubirii între persoane de același sex.

HD Brokeback Mountain - O iubire secretă (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar