Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Prizonieri (2013)
HD

Prizonieri (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Prisoners (2013)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello
  • Regie: Denis Villeneuve
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.03.2024, 18:37
29
0
Mulți părinți știu că, dacă li se întâmplă ceva copiilor mici, este un adevărat dezastru care schimbă complet viața unei persoane. Și într-o zi, personajul principal, acestea sunt picturi, a învățat asta prin exemplul personal. A început să vadă ce înseamnă să pierzi un copil și cum te simți când nu poți influența căutarea. A fost o seară obișnuită, o familie de prieteni a venit la personajul principal și la soția lui, s-au distrat împreună, iar copiii lor s-au jucat, bucurându-se de fiecare nou moment. Dar într-o zi s-au hotărât să fugă în stradă, pentru că nu era confortabil pentru ei să joace prin casă. Ieșind afară, părinții au observat că copiii lor nu mai sunt acolo, jocurile au dus la dispariția copiilor.

Personajele principale au decis imediat să sune la poliție, pentru că sperau că această crimă poate fi totuși rezolvată fără întârziere. Fetele au fost răpite, iar criminalul trebuie pedepsit conform legii, iar copiii mici s-au întors la părinți. Locky este un tânăr detectiv care și-a asumat responsabilitatea pentru acest caz. El este gata să investigheze pentru a găsi copiii. Singurul lui indiciu este o dubă ciudată care trece pe lângă casa personajelor principale în momentul în care copiii mici au dispărut. Găsind această dubă, poți găsi fetele.

HD Prisoners (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)