Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Toate drumurile duc la Roma (2015)
HD

Toate drumurile duc la Roma (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: All Roads Lead to Rome (2015)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raul Bova, Claudia Cardinale, Paz Vega, Chiara Bassermann, Marco Bonini, Gianclaudio Caretta, Barney Harris, Paola Lavini, Luis Molteni
  • Regie: Ella Lemhagen
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
25.01.2024, 15:19
30
0
Filmul „Toate drumurile duc la Roma (2015)” este despre Maggie, care dorea să petreacă vacanța perfectă la Roma și Toscana. Ea a planificat cu atenție fiecare detaliu, sperând într-o vacanță calmă și relaxantă. Cu toate acestea, toate planurile ei sunt distruse când fiica ei, Summer, în vârstă de 16 ani, își exprimă dorința de a se întoarce în Statele Unite pentru a fi alături de iubitul ei. Maggie încearcă să-și convingă fiica să rămână, dar în zadar. În același timp, Maggie întâlnește din greșeală prima ei dragoste adevărată, Luca, un spărgător de inimă, și mama lui irascibilă. Se dovedește că și ei vor să fugă de acasă și să-și găsească fericirea alături de iubiți secreti. În ciuda faptului că Maggie însăși nu plănuiește să fugă de acasă, ea decide să îi ajute pe Luka și pe mama lui. Astfel începe o urmărire amețitoare într-un Alpha Romeo roșu pentru rudele fugare și visele de fericire. Maggie și compania experimentează aventuri incredibile și întâlnesc obstacole neașteptate pe parcurs. Ei ocolesc legile, își fac propriile căi și în cele din urmă își dau seama că adevărata fericire se află în noi. Filmul „Running for Happyness” vorbește despre faptul că nu trebuie întotdeauna să urmezi planuri pre-planificate, iar unele momente minunate din viață se pot întâmpla complet din întâmplare. El arată că fericirea nu este ceva extern sau material, ci o înțelegere profundă a sinelui și a lumii din jurul nostru. Uneori trebuie doar să renunțăm la control și să lăsăm viața să ne ducă pe propriul drum pentru a găsi adevărata bucurie și fericire. „Running for Happiness” este un film care îi va învăța pe spectatori să aprecieze momentele și să accepte viața așa cum este.

HD All Roads Lead to Rome (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1