Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ținutul din mijlocul verii (2013)
HD

Ținutul din mijlocul verii (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: August: Osage County (2013)
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Julianne Nicholson, Benedict Cumberbatch, Dermot Mulroney
  • Regie: John Wells
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
09.02.2024, 23:37
58
0
Marea familie Weston vine la proprietatea familiei pentru a rezolva lucrurile odată pentru totdeauna. Relația dintre familie este destul de tensionată, ceea ce le afectează grav viața. Cu toate acestea, a venit momentul în care își pot lăsa în sfârșit diferențele în urmă. Trei surori se trezesc la aceeasi masa, dupa care intre ele apare un conflict destul de serios, care va fi extrem de greu de facut fata. Cu toate acestea, ei încearcă să găsească modalități de a rezolva problema, cu care au multe dificultăți.

Cu toate acestea, nu au idee cu ce probleme grave se vor confrunta în viitorul apropiat. Ideea este că nu a fost o coincidență că toți erau adunați sub un singur acoperiș. Pe ordinea de zi este pusă o problemă importantă care poate afecta radical întreaga familie. Fiica cea mare decide să folosească această situație pentru a obține ceea ce își dorește. De acum înainte, ea încearcă să facă tot posibilul pentru a obține un câștig personal, în ciuda faptului că surorile ei pot influența serios acest lucru.

După ceva timp, între fete începe rivalitatea serioasă, ceea ce poate duce la consecințe negative.

HD August: Osage County (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1