Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Lars and the Real Girl (2007)
HD

Lars and the Real Girl (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, Patricia Clarkson, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty, Doug Lennox, Joe Bostic, Liz Gordon, Nikki Guadagni, Karen Robinson, Maxwell McCabe-Lokos
  • Regie: Craig Gillespie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.03.2024, 18:36
37
0
Filmul „Lars and the Real Girl” spune povestea vieții unui tânăr foarte rezervat pe nume Lars, căruia îi este atât de greu să stabilească relații cu femei adevărate încât decide să comande o păpușă sexuală de pe internet. La scurt timp după ce a primit comanda lui, Lars începe să aibă aceeași relație din viața reală cu ea, de parcă ar fi o fată adevărată. Drept urmare, încrederea lui în păpușă duce la faptul că aceasta începe să capete o viață proprie, iar Lars se trezește în mijlocul unui „triunghi amoros” destul de interesant și neobișnuit între două femei. În acest moment, Lars realizează că este timpul să-și lase păpușa sexuală în urmă și să-și îndrepte atenția către femeile adevărate din viața lui. Filmul conține multe momente unice care îl vor ajuta pe spectator să caute fericirea în viața lor și să găsească dragostea în cele mai neașteptate locuri.

HD Lars and the Real Girl (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)