Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marshall (2017)
HD

Marshall (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2017, Filme SUA, Biografic
  • Actori: Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson, Sterling K. Brown, Dan Stevens, James Cromwell, Keesha Sharp
  • Regie: Reginald Hudlin
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 03:22
83
0
În acest film, personajul principal va fi Thurgood Marshall, telespectatorii vor putea face cunoștință cu cea mai frapantă pagină din biografia sa. Acest bărbat a devenit primul afro-american care a servit la Curtea Supremă a SUA. Mama lui era profesoară de grădiniță, iar tatăl său era un administrator care își amintea mereu că bunicul său era în sclavie. Lui Muzhna îi plăcea să participe la procese, unde asculta o varietate de proceduri și litigii. Întorcându-se acasă, a discutat întotdeauna verdictul cu fiii săi. Tocmai acest eveniment l-a determinat pe Thurgood să devină avocat. A trebuit să depășească o cale dificilă înainte de a putea obține succesul în drept. Când cariera lui era deja în declin, Thurgood a fost nevoit să se ocupe de un caz care implica un șerif negru.
El a fost acuzat că și-a agresat sexual șeful. Thurgood nu credea în vinovăția bărbatului și așa că a decis să-și unească forțele cu un avocat evreu. Vremurile erau foarte grele, dar trebuiau să depună toate eforturile pentru a renunța la acuzațiile împotriva acestui om. Va trebui să intre în confruntare cu o femeie foarte bogată și în același timp influentă. Care nu este gata să renunțe pur și simplu la cuvintele ei și este gata să facă orice pentru a pune un bărbat după gratii.

HD Marshall (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)