Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Green Book: O prietenie pe viață  (2018)
HD

Green Book: O prietenie pe viață (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Green Book (2018)
  • Gen: Dramă, Filme 2018, Filme SUA, Filme China, Biografic, Crimă
  • Actori: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimitar Marinov, Mike Hutton, P.J. Byrne, Joe Cortese, Maggie Nixon, Von Lewis
  • Regie: Peter Farrelly
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.02.2024, 21:33
44
0
Green Book: O prietenie pe viață este un film dramă lansat în 2018 și regizat de Peter Farrelly. Filmul se bazează pe evenimente adevărate și urmărește prietenia neobișnuită dintre doi bărbați în timp ce traversează sudul Statelor Unite în anii 1960 în timpul unei perioade de segregare rasială.

Intriga filmului se învârte în jurul lui Don Shirley (interpretat de Mahershala Ali), un pianist de concert afro-american, și Tony Lip (interpretat de Viggo Mortensen), un italo-american brutal și dur, care este angajat să lucreze ca șofer și gardă de corp al lui Don Shirley în timpul său. turneu în statele sudice. Pe măsură ce călătoria lor progresează, Don și Tony se confruntă cu discriminarea rasială profundă și ura împotriva afro-americanilor care era răspândită în societatea respectivă. Ei se confruntă cu provocări care le testează loialitatea unul față de celălalt și convingerile lor.

Cartea Verde și-a luat numele de la „Cartea Verde a Călătorilor Negri” din viața reală, care conținea o listă de locuri și unități sigure pentru afro-americani în timpul perioadei de segregare rasială. Filmul explorează teme complexe de rasism, toleranță, părtinire și prietenie și spune cum doi oameni complet diferiți, cu opinii diferite în viață, pot găsi un teren comun și se pot sprijini reciproc. Filmul se remarcă prin umorul său cald, intriga inteligentă și performanțe de actorie superbe. Filmul subliniază importanța luptei cu părtinirile și urii și încurajează înțelegerea și cooperarea în ciuda diferențelor rasiale sau culturale. Urmărește filmul Green Book online 2018 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Green Book (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1