Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultimul jaguar negru (2024)
Trailer

Ultimul jaguar negru (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Autumn and the Black Jaguar (2024)
  • Gen: Familie, Filme frantuzesti, Aventuri, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Wayne Charles Baker, Paul Greene, Kelly Hope Taylor, Amanda Yip, Eva Avila, Letitia Brooks, K.S. Coombs, Airam Camacho
  • Regie: Gilles de Maitre
  • Traducere: Trailer
  • Tara: Franta
2 Voturi
28.01.2024, 03:51
405
0
Povestea unei fete tinere, Ella, care a crescut în uimitoarea Amazonie, a început în copilăria ei, unde s-a împrietenit cu un pui de jaguar drăguț. Acești ani petrecuți în armonie cu natura au învățat-o să aprecieze și să înțeleagă natura sălbatică. Cu toate acestea, când Ella se mută la New York, viața ei se schimbă complet. Forfota orașului, clădiri înalte și un flux nesfârșit de oameni - toate acestea contrastează puternic cu viața liniștită din junglă. În ciuda tuturor eforturilor ei de a se adapta la noua ei viață, inima Elei rămâne mereu în Amazon.
Auzind vestea că satul în care a copilărit este în pericol de a fi distrus, Ella decide să se întoarcă pentru a-și salva vechea casă și prietena ei jaguar Hope. Ea îi asumă pe cei care îi amenință patria, demonstrând că chiar și o singură persoană poate schimba cursul evenimentelor. Ella și prietenii ei formează o echipă improvizată pentru a proteja Amazonul. Această poveste este despre importanța conservării și despre modul în care legăturile puternice dintre oameni și fauna sălbatică pot inspira acțiuni eroice.

HD Autumn and the Black Jaguar (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1