Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Contele de Monte Cristo (2002)
HD

Contele de Monte Cristo (2002) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Count of Monte Cristo
  • Gen: Dragoste, Dramă, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Christopher Adamson, JB Blanc, Guy Carlton, Barry Kessin, James Caviezel, Henry Cavill, Briana Corrigan, Brendan Costillo, Mairead Devlin, Dagmara Dominczyk și alții
  • Regie: Kevin Reynolds
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.04.2024, 10:53
33
0
La fel ca în celebra poveste clasică, personajul principal al filmului este Edmond Dantes. Acest tânăr simplist, pe cale să se căsătorească cu frumoasa Mercedes, este trădat de cel mai bun prieten al său, Fernand.

Aflându-se întemnițat, Edmond Dantes este forțat să îndure greutăți și să prețuiască gânduri de răzbunare asupra infractorilor săi timp de treisprezece ani. Cu ajutorul bărbatului care stă cu el în celula alăturată, Edmond reușește să evadeze din închisoare.

După aceasta, el apare în societate ca bogatul, nobilul și puternicul conte de Monte Cristo, care se ocupă cu pricepere și fără milă de oamenii care l-au înșelat și trădat cu mulți ani în urmă...

HD The Count of Monte Cristo Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)