Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Arctic (2019)
HD

Arctic (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2019, Aventuri
  • Actori: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smaradottir, Tintrinai Tiknasuk
  • Regie: Joe Penna
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Islanda
0 Voturi
18.01.2024, 04:10
61
0
Pentru prima dată după mult timp, eroul s-a prăbușit. Nu înțelege exact cum va deveni toată povestea pentru el. Nu știe cum să-și salveze viața acolo unde nu există decât gheață și aici poate auzi strigătele de ajutor ale unor fete în apropiere. El încearcă să facă totul pentru a o ajuta.
Nu este posibil să o găsim repede. Fata este foarte bucuroasă că măcar cineva i-a venit în ajutor, deși târziu. Tipul crede că totul va funcționa și încearcă să ajute cu toată puterea lui. Lor li se alătură o altă victimă, care a apărut de nicăieri, iar eroul prețuiește deja speranța că împreună vor putea supraviețui.
În deșertul arctic - înghețat, înzăpezit, izolat de lume, unde temperatura aerului poate scădea până la 70⁰C, pilotul unui avion prăbușit luptă cu disperare pentru viață. A învățat să facă față frigului și să vâneze pentru a se hrăni. În aceste condiții, va trebui să aibă grijă de un salvator care a fost prins de furtună și a murit. Fata este grav rănită, nu este timp să aștepte ajutor: bărbatul pleacă pe drum cu femeia pe moarte.

HD Arctic (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar