Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Terminator Genisys (2015)
HD

Terminator Genisys (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matt Smith, Courtney B. Vance, Byung-hun Lee, Michael Gladis
  • Regie: Alan Taylor
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 19:49
88
0
Spre deosebire de primele filme din saga, acțiunea are loc nu în viitor, ci în trecut. John Connor este încă un erou popular și salvatorul umanității, conducând o echipă de rezistență la Skynet și echipa Terminator. John Connor a fost cel care l-a trimis pe Kyle Reese în 1984, pe care spectatorul l-a putut vedea în primul film din 1984. Și scopul acestui Kyle Reese este în continuare același - să o salveze pe Sarah Connor, mama sa biologică și, prin urmare, prezentul, care pentru acei ani a fost viitorul.

Totuși, ceva provoacă apariția unei rupturi în timp. Drept urmare, Kyle Reese vede un trecut complet diferit de cel care a apărut înaintea lui în prima parte. În acest trecut, Terminator trece în mod neașteptat pe partea ușoară, iar Kyle însuși câștigă o întreagă armată de aliați loiali. Și numai inamicul nu doarme, construindu-și hoardele de inamici noi, neexplorați anterior. De acum înainte, misiunea lui Kyle nu este doar să o salveze pe Sarah Connor - este necesar să schimbăm literalmente trecutul distorsionat pentru ca viitorul, devenit prezent, să nu dispară. Urmărește filmul Terminator: Genisys online 2015 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Terminator Genisys (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1