Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rush: Rivalitate și adrenalină (2013)
HD

Rush: Rivalitate și adrenalină (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Rush (2013)
  • Gen: Dramă, Sport, Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Filme Germania, Biografic
  • Actori: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Pierfrancesco Favino, David Calder, Natalie Dormer, Stephen Mangan, Christian McKay, Alistair Petrie
  • Regie: Ron Howard
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Germania, Marea Britanie
11 Voturi
26.04.2024, 13:52
64
0
După cum știți, cursele de Formula 1 erau un sport mult mai periculos. Anii șaptezeci ai secolului precedent sunt considerați epoca de aur pentru Formula 1, când aceste curse erau mult mai severe. Au fost înregistrate multe accidente și decese ale piloților.

Și nu doar stilul de condus, ci și stilurile de conducere ale acestor competiții au fost diferite. Producătorii din competiție, precum și oamenii de la producătorii de automobile, s-au străduit pentru divertisment și au pus capitalul și atragerea atenției umane pe primul loc. Prin urmare, cursele se pot termina uneori chiar cu moartea piloților.

Povestea vorbește despre adevărata confruntare dintre Niki Lauda și James Hunt. Personajele sunt atât de diferite, opuse în multe privințe, dar asta face doar vizionarea mai interesantă. O poveste despre lupta dintre doi piloți magnifici care s-au împins până la limita perfecțiunii pentru a depăși cele mai dificile viraj de pe piste cu viteză maximă și a ajunge primii la linia de sosire.

Fiecare greșeală îi poate costa pe acești concurenți nu doar cariera, ci și viața, cu toate acestea, ei nu se vor retrage în rivalitatea lor și vor continua să concureze și să lupte pentru ideal până când soarta îi va opri în cele din urmă într-un fel sau altul.

HD Rush (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)