Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rambo First Blood (1982)
HD

Rambo First Blood (1982) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Jack Starrett, Michael Talbot, Chris Mulkey, John McLiam, Alf Humphreys, David Caruso
  • Regie: Ted Kotcheff
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.01.2024, 02:38
158
0
El este un expert. Un expert în arme, cuțite și propriul său corp. Este un bărbat special antrenat să ignore durerea și condițiile meteorologice. În război a fost un erou, dar în patria sa nimeni nu are nevoie de el. Incapabil să se adapteze vieții pașnice, Rambo călătorește prin țară, dar este reținut de un șerif provincial care îi urăște pe vagabonzi. După ce a fost închis și după ce a gustat umilința din partea poliției, Rambo declară război ilegalității structurilor oficiale și personal șeful poliției locale.

Personajul principal al filmului „Rambo: First Blood” este un veteran al războiului din Vietnam. După întoarcerea în Statele Unite, bărbatul nu se poate adapta la viața civilă. Acolo unde s-a vărsat sânge și oamenii au murit în fiecare zi, el a fost un luptător și un erou curajos, dar aici s-a dovedit a nu fi de folos nimănui. John călătorește prin țară încercând să-și găsească colegii soldați. Căutarea tovarășilor nu a avut succes. Rambo a aflat că a fost ultimul membru supraviețuitor al unei echipe militare de elită.
Soarta l-a adus pe erou într-un mic oraș de provincie. Şeriful local nu i-a plăcut bărbatul în vizită, care arăta ca un om fără adăpost. Din acel moment au început problemele lui Rambo. Eroul este arestat și apoi bătut sever de slujitorii legii. Eroul de război este jignit de această atitudine față de el însuși și urmează să-i pedepsească pe infractori. El evadează de la secția de poliție. Polițiștii urmăresc un fugar și vor să-l omoare pentru neascultare. Fostul militar nu se teme de superioritatea numerică a inamicului. El luptă împotriva urmăritorilor săi și îi avertizează că va începe să riposteze dacă nu-l lasă în pace. Localnicii aroganți, speriați, cheamă soldații Gărzii Naționale pentru ajutor. Poate Rambo să supraviețuiască singur? ...

HD Rambo First Blood (1982) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar