Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (2017)
HD

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Spider-Man: Homecoming
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Tom Holland (II), Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei, Jon Favreau, Jacob Batalon, Zendaya
  • Regie: Jon Watts
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.01.2024, 19:32
76
0
Peter Parker dobândește puteri supranaturale după ce a fost mușcat de un păianjen. Acum este rapid, flexibil, puternic și, controlând cu ușurință rețeaua, se mișcă de-a lungul acoperișurilor caselor. Dar tipul este doar un școlar care are destule probleme în viața de zi cu zi. După moartea părinților săi, locuiește cu o mătușă fermecătoare. Este bună, dar nu poate înlocui mama și tatăl ei. La școală, Peter nu este cel mai popular tânăr, al cărui singur prieten este un hacker asiatic.
Parker ar putea câștiga cu ușurință recunoașterea publicând faptele sale. Dar atunci nu va vedea o viață liniștită. Spider-Man a ajuns recent să ia parte la o luptă mare. Acolo a luptat umăr la umăr alături de nucleul Răzbunătorilor. Acum visează la exploatări și realizări în echipă. Dar eroii brutali și experimentați nu se grăbesc să ia sub aripa lor un nou venit. La urma urmei, atitudinea lui entuziastă față de orice îl împiedică să fie imparțial. Și de ce este un școlar la serviciu?
Doar Tony Stark, alias Iron Man, decide să-și observe noul tovarăș. El îl ajută pe Peter să-și îmbunătățească costumul, oferindu-i și mai multe bonusuri. El îi oferă tânărului chiar un loc de muncă după absolvire. Dar studentul nu poate sta nemișcat. El vrea recunoaștere aici și acum. Pentru a face acest lucru, el iese în stradă în fiecare noapte în căutarea criminalilor. Și nu te vor face să aștepți.

HD Spider-Man: Homecoming Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)